18 september 2019

Fase 4 nu in verhuur!

Het huuraanbod van Park Centraal fase 4 staat nu live en daarmee is de verhuur gestart!

Huuraanbod
In de groene wijk Park Centraal in Tilburg worden comfortabele gasloze woningen gebouwd, waaronder deze 12 huurwoningen. Je hebt er de keuze tussen een 4 hoekwoningen en 8 tussenwoningen. De indeling van de woningen is gelijk met 3 slaapkamers en een open zolderverdieping. Ook voor een hoekkeuken met inbouwapparatuur is gezorgd, net als een complete badkamer. In de tuin vind je een houten berging voor de fietsen. Alle woningen hebben een parkeerplaats op een van de parkeerhoven naast de woonblokken.

Prognose oplevering
De prognose oplevering van fase 4 staat gepland voor het voorjaar van 2020. Blok 22 wordt in maart/april 2020 opgeleverd, blok 29 in mei 2020.
Let op: dit zijn prognoses en de daadwerkelijke opleveringen kunnen door omstandigheden afwijken. Wij zullen je hiervan uiteraard op de hoogte houden.

Huurprijzen
De huurprijzen van fase 4 liggen tussen de € 1.045,- en € 1.090,- per maand. Om een woning te huren moet je voldoende inkomen genereren. Ga uit van de richtlijn: minimaal bruto maandinkomen van 4x de huurprijs per maand. Een 2e inkomen telt voor 100% mee.

Ja, ik wil huren!
Wil je graag huren in Park Centraal, volg dan het onderstaande stappenplan:
1. Controleer of je voldoet aan de inkomensrichtlijnen, zie hier de voorwaarden.
2. Schrijf je hier direct in voor maandag 6 januari 12.00 uur!
3. Je hoort uiterlijk donderdag 9 januari voor 17.00 uur van de verhuurmakelaar of je een woning krijgt toegewezen. Via Woningdossier krijg je het huurcontract ter ondertekening aangeboden.
4. Wanneer het huurcontract is ondertekend kun je starten met de voorbereidingen op de verhuizing!

Meer info?
Klik hier om direct het huuraanbod te bekijken
Klik hier voor de online brochure
Klik hier voor vragen & antwoorden
Klik hier en like de Facebookpagina van Park Centraal! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het nieuwe project.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Succes met de inschrijving!

Verhuurteam Park Centraal

11 juni 2019

Binnenkort fase 3 en 4 in de verhuur!

Na de zomervakantie zullen wij gaan starten met de verhuur van fase 3 en 4! Fase 3 en 4 bestaan uit 24 gasloze eengezinswoningen. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte!

21 november 2018

100% verhuurd!

Alle woningen van Park Centraal zijn inmiddels verhuurd, en dat voordat de woningen gereed zijn!

In december wordt Fase 1 opgeleverd en Fase 2 in het nieuwe jaar. Wij wensen de huurders alvast een hele mooie woontijd toe in hun nieuwe woning.

Wil jij hier in de toekomst ook wonen? Schrijf je dan in voor de wachtlijst: https://parkcentraal.osre.nl/mijn-omgeving/aanmelden

31 augustus 2018

Huuraanbod van Park Centraal staat nu live!

Het huuraanbod van Park Centraal staat nu live! Kijk snel op www.hureninparkcentraal.nl

Locatie
In Park Centraal woon je in de stad en geniet je tegelijkertijd van een rustige, groene omgeving. Voorzieningen vind je allemaal in Reeshof, het stadsdeel waar Park Centraal onderdeel van uitmaakt. Het winkelcentrum Heyhoef ligt op fietsafstand, maar ook verspreid over het stadsdeel liggen leuke winkeltjes, een huisartsenpraktijk, basisschool OBS Koolhoven en voetbalvereniging TSV Gudok. Het Beatrix College ligt aan de andere kant van Reeswijk.
Door de ligging dichtbij de randweg Burgemeester Letschertweg (N260) en de A58 ben je snel onderweg. Vanaf de parkeerplaats rijd je in 20 minuten naar Breda en 40 minuten naar Eindhoven. Met de fiets sta je zo in de binnenstad van Tilburg of op het NS-station Tilburg Reeswijk.

Huuraanbod
In de groene wijk Park Centraal worden comfortabele woningen gebouwd, waaronder deze
18 huurwoningen. Je hebt er de keuze tussen een 6 hoekwoningen en 12 tussenwoningen. De indeling van de woningen is gelijk gehouden met 3 slaapkamers en een open zolderverdieping. Ook voor een hoekkeuken met inbouwapparatuur is gezorgd, net als een complete badkamer. De vaste trap leidt naar de open zolderverdieping die volledig naar eigen wens in te richten is.
In de tuin vind je een houten berging voor de fietsen. Het poortje aan de achterkant van de tuin leidt direct naar het parkeerhofje. Enkele woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein.

Duurzaam
De woningen worden standaard voorzien van geïntegreerde zonnepanelen en goede isolatie. Comfortabel wonen zonder hoge energierekening.

Ja, ik wil huren!
Wil je graag huren in Park Centraal, volg dan het onderstaande stappenplan:

  1. Controleer of je voldoet aan de inkomensrichtlijnen, zie hier de voorwaarden.
  2. Schrijf je hier direct in!
  3. Je hoort via de verhuurmakelaar of je een woning krijgt toegewezen. Via Woningdossier krijg je het huurcontract ter ondertekening aangeboden.
  4. Wanneer het huurcontract is ondertekend kun je starten met de voorbereidingen op de verhuizing!

Succes met de inschrijving!

Verhuurteam Park Centraal