De woningen

In de groene wijk Park Centraal worden comfortabele woningen gebouwd, waaronder de 12 huurwoningen van fase 4. Je hebt er de keuze tussen een hoekwoning of een tussenwoning. De indeling van de woningen is gelijk gehouden (want die is al ideaal!) en met 3 slaapkamers en een open zolderverdieping heb je voor stadse begrippen de nodige ruimte en mogelijkheden.

Ook voor een hoekkeuken met inbouwapparatuur is gezorgd, net als een complete badkamer. Een keer geen zin om te koken? In de achtertuin kan je heerlijk bbq-en. Hier staat een houten berging voor de fietsen. Het poortje aan de achterkant van de tuin leidt direct naar het parkeerhofje. Enkele woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein. De keuken aan de voorkant van de woning is uitgerust met een witte hoekopstelling inclusief vaatwasser, koel-vriescombinatie, kookplaat, afzuigkap én combimagnetron. Een verdieping hoger vind je de drie slaapkamers van ca. 7, 10 en 13m². Hier ligt ook de complete badkamer met wasbak, douche en tweede toilet. De vaste trap leidt naar de open zolderverdieping die volledig naar eigen wens in te richten is. Van washok tot speelkamer voor de kinderen. Door het Velux-dakraam is de zolderverdieping ook te gebruiken als 4e slaapkamer of logeerkamer.

De voordelen van huren

Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Bekijk alle foto’s van Park centraal
 

In Park Centraal woon je in de stad en geniet je tegelijkertijd van een rustige, groene omgeving. Met het park letterlijk om de hoek is er in de wijk volop ruimte om te spelen, wandelen, zonnen in het gras of een boek te lezen aan het water. Doordat het park is ingedeeld in bos, waterrijk en de velden kan het allemaal! Brede begroeide bermen, bruggetjes en een groene wal kenmerken de autoluwe wijk. Ten westen van de wijk liggen alleen uitgestrekte weilanden met grazende koeien doorsneden door sloten. Voorzieningen vind je allemaal in Reeshof, het stadsdeel waar Park Centraal onderdeel van uitmaakt. Het winkelcentrum Heyhoef ligt op fietsafstand, maar ook verspreid over het stadsdeel liggen leuke winkeltjes, een huisartsenpraktijk, basisschool OBS Koolhoven en voetbalvereniging TSV Gudok. Het Beatrix College ligt aan de andere kant van Reeswijk. Door de ligging dichtbij de randweg Burgemeester Letschertweg (N260) en de A58 ben je snel onderweg. Vanaf de parkeerplaats rij je in 20 minuten naar Breda en 40 minuten naar Eindhoven. Lekker centraal dus! Met de fiets sta je zo in de binnenstad van Tilburg of op het NS-station Tilburg Reeswijk.